Ερωτηματολόγιο για Σενάρια Μελλοντικής Κατάστασης Κινητικότητας για το Δήμο Παιονίας

logo_dimou_paionias.pngprasino_tameio.png

Σενάρια Μελλοντικής Κατάστασης Κινητικότητας για το Δήμο Παιονίας

Η ομάδα έργου του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Παιονίας, σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, διαμόρφωσε τρία εναλλακτικά σενάρια για τη ανάπτυξη του μελλοντικού συστήματος κινητικότητας της περιοχής.

Ένα σενάριο κινητικότητας προδιαγράφει την προτεραιότητα (ή και τις προτεραιότητες) που θα δοθεί(ούν) στο σχεδιασμό των μέτρων αστικής κινητικότητας. Θα αποτελέσει με άλλα λόγια τον οδηγό στον οποίο θα  βασιστεί ο Δήμος για την υλοποίηση μέτρων και την εφαρμογή ρυθμιστικών διατάξεων για τις υποδομές του κοινόχρηστου χώρους της πόλης.

Η φιλοσοφία διαμόρφωσης των σεναρίων αποτελεί συνδυασμό της ανάλυσης των υφιστάμενων συνθηκών κινητικότητας της πόλης, της αξιολόγησης των αναγκών και των προβλημάτων του συστήματος που υπαγορεύτηκαν κατά της διάρκεια της 1ης θεματικής διαβούλευσης από τους ίδιους τους φορείς αλλά και της σχετικής εμπειρίας από αντίστοιχες ευρωπαϊκές πρακτικές.

Ο Δήμος μας, καλεί τους πολίτες να διατυπώσουν τις απόψεις και τις προτεραιότητές τους, ώστε να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του κατάλληλου σεναρίου.

Αυτό που χρειάζεται από τη μεριά σας, είναι να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και αφού διαβάσετε και μελετήσετε τα τρία σενάρια και τα βασικά χαρακτηριστικά του καθενός, να επιλέξετε αυτό που θεωρείτε καταλληλότερο για τη διαμόρφωση του μελλοντικού συστήματος αστικής κινητικότητας της πόλης.

Το σενάριο θα πρέπει στην ουσία να απαντά στο ερώτημα:

«Πώς πιστεύετε ότι θα είναι καλύτερες οι συνθήκες στο Δήμο Παιονίας, για την πραγματοποίηση των καθημερινών σας μετακινήσεων»

Σύνδεσμος έρευνας: https://forms.gle/VZPXZz6F4ySJoumbA

Συμμετέχουμε όλοι μαζί στο σχεδιασμό της κινητικότητας του Δήμου μας!

logo_erevna_svak.png

Πατήστε παρακάτω για να δείτε το ερωτηματολόγιο της έρευνας ...

Ερωτηματολόγιο

  • erotimatologio (7 MB)

    Ερωτηματολόγιο για Σενάρια Μελλοντικής Κατάστασης Κινητικότητας για το Δήμο Παιονίας