Σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων δήμου Παιονίας

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Με την παρούσα τίθεται σε δημόσια διαβούλευση ο προτεινόμενος από τον Δήμο Παιονίας Κανονισμός Λειτουργίας Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων Δήμου Παιονίας .

Κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Διαβούλευσης είναι δυνατόν να παρέχονται από το Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Δήμου Παιονίας διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσεις των ενδιαφερομένων, οι οποίες πρέπει να υποβάλλονται επώνυμα και με σαφήνεια μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση:  programmatismos@paionia.gov.gr

Το παρόν κείμενο δεν δεσμεύει τον Δήμο Παιονίας ως προς το περιεχόμενο της ρύθμισης που θα επακολουθήσει.

ΣΤΟΧΕΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ

Οι απαντήσεις πρέπει να φέρουν την ένδειξη: «Δημόσια Διαβούλευση αναφορικά με τον προτεινόμενο Κανονισμός Λειτουργίας Συστήματος Κοινόχρηστων Ποδηλάτων Δήμου Παιονίας»

Οι απαντήσεις πρέπει να υποβάλλονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : programmatismos@paionia.gov.gr

Οι απαντήσεις πρέπει να υποβληθούν επωνύμως, στην ελληνική γλώσσα, σε ηλεκτρονική μορφή μέχρι και την ημερομηνία λήξης της δημόσιας διαβούλευσης  (20 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 13:00). Τυχόν ανώνυμες απαντήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη. Οι απαντήσεις των ενδιαφερομένων καθώς και άλλες πληροφορίες ή στοιχεία που περιέρχονται στο Δήμο Παιονίας κατά τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης, είναι αυστηρά εμπιστευτικές, μόνο εφόσον έχουν χαρακτηρισθεί ως τέτοιες από τα ενδιαφερόμενα μέρη. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ενδιαφερόμενο μέρος υποβάλλει επιπλέον και μη εμπιστευτική έκδοση των απαντήσεών του. Εμπιστευτικές απαντήσεις οι οποίες δεν ακολουθούν την ως άνω οδηγία/κατευθυντήρια γραμμή υποβολής μη εμπιστευτικής έκδοσης, δεν δεσμεύουν τον Δήμο Παιονίας.

Αρχεία