Επαναληπτική πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία εκμίσθωσης του κτιρίου «Αναψυκτήριο» Ευρωπού, που βρίσκεται στον χώρο του συγκροτήματος «Αναψυκτήριο-Πισίνα Ευρωπού», για ένα (1) έτος

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας διακηρύσσει επαναληπτική πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία (κατά τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81) την  εκμίσθωση του κτιρίου «Αναψυκτήριο» Ευρωπού, που βρίσκεται στον χώρο του συγκροτήματος «Αναψυκτήριο-Πισίνα Ευρωπού», για ένα (1) έτος.

Για το τρέχον έτος το χρονικό διάστημα της μίσθωσης ορίζεται από 14/07/2020 έως 14/09/2020. Ως κατώτατο όριο μισθώματος ορίζεται το ποσό των ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΩΝ ΕΥΡΩ (2.400,00) ευρώ για το χρονικό διάστημα του ενός (1) έτους (2020).

Η δημοπρασία θα είναι πλειοδοτική, ανά πενήντα (50) ευρώ.

Η δημοπρασία θα γίνει στο Κατάστημα της Τοπικής Κοινότητας Ευρωπού, την 20/07/2020, ημέρα Δευτέρα και από ώρα 13:00  μέχρι 14:00, ενώπιον τριμελούς Επιτροπής.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα τα οποία αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους της διακήρυξης και δεν έχουν καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή προς τον Δήμο Παιονίας.

Δεν γίνονται δεκτοί στον πλειοδοτικό διαγωνισμό:

  1. Όσοι απασχολούνται στο Δημόσιο ή σε ΝΠΔΔ με οποιαδήποτε σχέση εργασίας,
  2. Συνταξιούχοι οποιουδήποτε ταμείου,
  3. Όσοι έχουν κώλυμα διορισμού στο Δημόσιο σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3528/2007. Στην περίπτωση κατά την οποία η δημοπρασία αποβεί άγονη ή άκαρπη θα επαναληφθεί σε μία (1) εβδομάδα, την ίδια ημέρα και ώρα, στον ίδιο τόπο.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας του ιδίου και  του  εγγυητή.
  2. Αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας.
  3. Ως εγγύηση, εγγυητική επιστολή αναγνωρισμένης Τράπεζας ή Βεβαίωση του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων ή ισόποση εγγύηση σε ευρώ κατά την ημέρα της δημοπρασίας καταθέτοντας μετρητά στην αρμόδια Επιτροπή, σε ποσοστό Δέκα (10) τοις εκατό του ορίου πρώτης προσφοράς, ήτοι 240,00 ευρώ.
  4. Φορολογική ενημερότητα για τα χρέη του προς το Δήμο Παιονίας.
  5. Υπεύθυνη Δήλωση του ιδίου και του εγγυητή , στην οποία να δηλώνεται ότι δεν υφίστανται  ληξιπρόθεσμες οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες σε βάρος της Επιχείρησης και των δομών αυτής.
  6. Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να δέχεται ότι έλαβε γνώση των όρων της δημοπρασίας και τους αποδέχεται ανεπιφύλακτα.

Οι όροι της Διακήρυξης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Παιονίας και στον πίνακα ανακοινώσεων της Τοπικής Κοινότητας Ευρωπού. Τα έξοδα δημοσίευσης της περίληψης της διακήρυξης σε μία (1) εβδομαδιαία και σε μία (1) ημερήσια εφημερίδα του Ν. Κιλκίς, βαρύνουν τον τελευταίο πλειοδότη.

Πληροφορίες παρέχονται στην έδρα της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Διεύθυνση : Ευρωπός, Τηλ.: 23433 50614, 50616) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πατήστε παρακάτω για να δείτε την περίληψη της διακήρυξης...

Περίληψη διακήρηξης

  • 2020-07-16_epanaliptiki_diakirixi_ekmisthosis_anapsiktiriou_evropou (215 KB)

    Επαναληπτική πλειοδοτική, φανερή και προφορική δημοπρασία εκμίσθωσης του κτιρίου «Αναψυκτήριο» Ευρωπού, που βρίσκεται στον χώρο του συγκροτήματος «Αναψυκτήριο-Πισίνα Ευρωπού», για ένα (1) έτος