Δελτίο τύπου: "Διήμερο Αθλητικών και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων"

Ο Δήμος Παιονίας υποδέχθηκε τον Ιούνιο με ένα εντυπωσιακό διήμερο αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Η έναρξη του διημέρου (1/6/2024) σηματοδοτήθηκε με την εκκίνηση του αγώνα ΑΛΙΓΚΑΡΙ bike από τη Γουμένισσα με τερματισμό στα Μ. Λιβάδια. Στην κεντρική πλατεία του Ευρωπού, το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει επίδειξη πολεμικών τεχνών από τον ΑΣ Σελευκο με τη συμμετοχή τεσσάρων (4) συλλόγων, προσφέροντας ένα θέαμα που καθήλωσε το κοινό.

Η δεύτερη ημέρα (2/6/2024) του ΑΛΙΓΚΑΡΙ bike συνεχίστηκε με διαδρομές για όλες τις ηλικίες στα Μ. Λιβάδια, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους συμμετέχοντες. Στο κλειστό γυμναστήριο Αξιούπολης, πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες ITF Taekwondo παίδων που οργάνωσε ο ΑΣ ΣΑΡΙΣΑ, με τη συμμετοχή άνω των 200 αθλητών από 16 συλλόγους. Παράλληλα, στο δημοτικό γήπεδο Αξιούπολης, ο Εθνικός Αξιούπολης διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή 12 ακαδημιών στη μνήμη του Ιωάννη Τσόνογλου.

Την ίδια ώρα, στο δημοτικό γήπεδο Πολυκάστρου, πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής έδωσαν φιλανθρωπικούς αγώνες ποδοσφαίρου, προσφέροντας διασκέδαση και συμβάλλοντας σε καλό σκοπό. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στη Γουμένισσα με την 27η χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος «Παίονες Γουμένισσας». Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες «Μουσών Δράσις Χρυσαλλίδα», η παραδοσιακή χορωδία Γιαννιτσών και η χορωδία του συλλόγου των Παιόνων, κλείνοντας το διήμερο με νότες μουσικής και πολιτισμού.

Με αυτές τις εκδηλώσεις, ο Δήμος Παιονίας απέδειξε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή του στην προώθηση του αθλητισμού και του πολιτισμού.