Ανακοίνωση διεξαγωγής συνοδευτικών δράσεων ΤΕΒΑ, στο πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας Παρασκευή 15/04/2022 (Προβολή ταινιών)

 

  

Ο Δήμος Παιονίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια των συνοδευτικών δράσεων του ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσει προβολή εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού, την Παρασκευή, 15 Απριλίου 2022, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γουμένισσας (στο τέλος της οδού Καπετάν Γκόνου), της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας. Θα πραγματοποιηθεί προβολή των εξής ταινιών:

  1. ΑΣΤΕΡΙΞ: TO ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ (ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC POTION), στις 17:00

  1. Επικίνδυνη Οικογένεια, στις 19:00

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να ψυχαγωγήσει τους ωφελούμενους του ΕΠ ΤΕΒΑ προβάλλοντας αγαπημένες ταινίες για όλη την οικογένεια μιας και πολλές φορές η πρόσβαση τους σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι περιορισμένες, ιδίως και μετά με την εμφάνιση της Παγκόσμιας πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι θεατές θα εισέρχονται στην αίθουσα κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης κατά το τελευταίο τρίμηνο. Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self- test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9. Θα μοιραστούν μάσκες, ατομικά νερά, χυμοί και σνακ. Οι ωφελούμενοι παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως.

  1. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στα παρακάτω τηλέφωνα:
  • Από σταθερό (χωρίς χρέωση): 800 100 1770
  • Από κινητό: 6907650399
  1. E -mail: teva.upostiriksi@gmail.com
  2. Facebook : ‘’TEBA Συνοδευτικές Δράσεις ΠΚΜ’’
  3. Ή επικοινωνήστε με τις κατά τόπους υπηρεσίες που υποβάλατε την αίτησή σας στο ΤΕΒΑ.