Μήνυμα Καλωσορίσματος Δημάρχου

Δήλωση Χρήστου Γκουντενούδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Αγαπητοί συνδημότες.

Σας καλωσορίζω στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Παιονίας.

Μέσα από τις λειτουργικές και εύχρηστες εφαρμογές του ιστότοπου στοχεύουμε να δημιουργήσουμε έναν αξιόπιστο δίαυλο επικοινωνίας με τον δημότη αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο για το Δήμο μας.

Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και περιμένουμε εποικοδομητικές προτάσεις, πρωτοβουλίες και ιδέες για την ανάπτυξη του.

Με διάθεση καλής πίστης και συνεργασίας απευθύνω κάλεσμα και ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε Παίονα έτσι ώστε να προσφέρουμε όλοι μαζί χρήσιμες και καλές υπηρεσίες στο Δήμο και στους συμπολίτες που το χρειάζονται!

Η αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητας αποτελεί βασικό άξονα του τρόπου λειτουργίας της διοίκησης μας και τα ηλεκτρονικά μέσα θα έχουν το ρόλο της γέφυρας ενημέρωσης και διάδοσης πληροφοριών από και προς τις δημοτικές υπηρεσίες.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας θα ενημερώνεστε για καθετί που συμβαίνει στο Δήμο (υπηρεσίες, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, προγράμματα, κλπ.) ώστε η ενεργός συμμετοχή σας και οι ιδέες σας να βρουν πεδίο προβολής και υλοποίησης με στόχο την πρόοδο της περιοχής.

Προσδοκώ μια δημιουργική και εποικοδομητική θητεία και εύχομαι καλή δύναμη σε όλους.

Καλή πλοήγηση στις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες.

 

Ο Δήμαρχος Παιονίας.

Χρήστος Γκουντενούδης