Διακήρυξη δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου στην Αξιούπολη

Ο Δήμαρχος του Δήμου Παιονίας προκηρύσσει δημοπρασία για την μίσθωση ακινήτου στην Αξιούπολη ,που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος για την αποθήκευση των προς ανακατανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ (Ταμείο Ευρωπαικής Βοήθειας για τους Απόρους). Το ακίνητο πρέπει να είναι ισόγειο να έχει έκταση όχι μικρότερη των 100 τμ  και να βρίσκεται στην Αξιούπολη εγγύς του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας που έχει την ευθύνη λειτουργίας και διαχείρισης του προγράμματος ΤΕΒΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας διακήρυξης.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία , στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερόμενων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσόμενης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το γραφείο Εσόδων του Δήμου Παιονίας.

Αρμόδιος: κα Αναστασία Τσιτρίδου Διεύθυνση : Μεγ. Αλεξάνδρου 75-77

Τηλέφωνο: 2343350146, 2343350119 FAX: 2343350160

Πατήστε παρακατω για να δείτε τη διακήρυξη και την περίληψη αυτής ...

Διακήρηξη και περίληψη αυτής