Διακήρυξη δημοπρασίας για τη μίσθωση δύο (2) ακινήτων (οικοπέδων) στη Γουμένισσα

Προκηρύσσει δημοπρασία για την μίσθωση δυο (2) ακινήτων (οικοπέδων) που θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι στάθμευσης στην πόλη της Γουμένισσας. Τα δυο ακίνητα πρέπει να έχουν έκταση από 200 έως 500 τμ και να βρίσκονται το ένα  πλησίον της κεντρικής πλατείας  Θάνου Ζελέγγου και το άλλο πλησίον της Ιεράς Μητρόπολης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας διακήρυξης.

Οι προσφορές ενδιαφέροντος αποστέλλονται στην αρμόδια δημοτική υπηρεσία , στη διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω και παραδίδονται στη συνέχεια στην αρμόδια επιτροπή του άρθρου 7 του ΠΔ270/81, η οποία με επιτόπιο έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερόμενων ακινήτων και περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της οικείας διακηρύξεως, συντασσόμενης σχετικής εκθέσεως, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των προσφορών. Οι λόγοι αποκλεισμού ακινήτου τινός αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το γραφείο Εσόδων του Δήμου Παιονίας.
Αρμόδιος: κα Αναστασία Τσιτρίδου Διεύθυνση : Μεγ. Αλεξάνδρου 75-77
Τηλέφωνο: 2343350146,2343350119 FAX: 2343350160

Πατήστε παρακάτω για να δείτε την προκήρυξη με όλα τα σχετικά έγγραφα...

Προκήρυξη και σχετικά έγγραφα