Διακήρυξη "Προμήθειας καυσίμων κίνησης, θέρμανσης και λιπαντικών" από τη Δ.Ε.Υ.Α Δήμου Παιονίας

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Παιονίας (ΔΕΥΑΠ) προκηρύσσει ανοικτό πρόχειρο δημόσιο διαγωνισμό με κλειστές προσφορές και συμπλήρωση προσφοράς σύμφωνα με το υπόδειγμα της Υπηρεσίας, με κριτήριο κατακύρωσης την οικονομικότερη προσφορά (ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες επί του συνόλου των υλικών που περιλαμβάνονται σε ένα ή σε περισσότερους ενδεικτικούς προϋπολογισμούς) για την Προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια καυσίμων κίνησης, θέρμανσης και λιπαντικών», προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της ΔΕΥΑΠ, συνολικού προϋπολογισμού 31.000,00 Ευρώ χωρίς Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 και των Π.Δ. και Νόμων που ισχύουν για προμήθειες Δημοσίου και των Ο.Τ.Α., στις 21–4–2020, ημέρα Τρίτη, στα γραφεία της ΔΕΥΑΠ ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού με ώρα λήξης των προσφορών την 10:00 π.μ. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν αναδειχθεί ο προμηθευτής, ο διαγωνισμός θα επαναληφθεί στις 28–4–2020, ημέρα Τρίτη και ώρα λήξης παραλαβής έως τις 10:00 π.μ.

Δεκτοί στο διαγωνισμό γίνονται Έλληνες κατασκευαστές ή αντιπρόσωποι, εισαγωγείς, έμποροι, επιχειρηματίες συναφών ειδών.

Εγγύηση συμμετοχής ορίζεται ίση προς το 2,0% της προϋπολογισθείσης δαπάνης χωρίς το Φ.Π.Α., δηλ. 620,00 Ευρώ, η οποία εκδίδεται σύμφωνα με το Άρθρο 302 του Ν.4412/2016.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των σχετικών όρων της δημοπρασίας από τη ΔΕΥΑΠ (τηλ. 2343020040) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πατήστε παρακάτω για να δείτε τη διακήρυξη και όλα τα σχετικά έγγραφα...

Διακήρυξη και σχετικά έγγραφα