Ο Δήμαρχος Παιονίας σε διάλογο με τους δημότες στο Βαφειοχώρι και τη Γερακώνα

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΑΦEΙΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΓΕΡΑΚΩΝΑ

Στα πλαίσια  των ενημερωτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Παιονίας, στους οικισμούς του Δήμου, το απόγευμα της Τετάρτης 31/10/2012 και της Πέμπτης 1/11/2012  πραγματοποιήθηκαν, «Λαϊκές Συνελεύσεις» στο Βαφιοχώρι και στην Γερακώνα αντίστοιχα.

Μετά από μια σύντομη ενημέρωση που έκανε ο Δήμαρχος για την τρέχουσα κατάσταση του Δήμου και τους άμεσους στόχους της Διοίκησης, τον λόγο πήραν οι κάτοικοι.

Στο Βαφειοχώρι τέθηκαν θέματα καθημερινότητας (βρυσών, αποστραγγιστικών τάφρων), υποδομών (αγροτικής οδοποιίας, υδροδότησης ραντιστικών ) καθώς επίσης και το θέμα των λυμάτων.

Ο κος Λαπόρδας και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Κουλίνας  που παρευρίσκοντο στην συνάντηση έδωσαν απαντήσεις για τα προβλήματα που θα αντιμετωπισθούν άμεσα και ενημέρωσαν για την πορεία του μεγάλου έργου που η Διοίκηση έχει προγραμματίσει για το Βαφειοχώρι, του Βιολογικού Καθαρισμού, με την μέθοδο των τεχνητών υγροτόπων.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος Βαφειοχωρίου κος  Τζιβλικάκης Χρήστος ,ο Αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης κος Γεωργίτσαρος Γιώργος και ο Βαφειοχωρίτης Δημοτικός σύμβουλος κος Καραβαλάκης Νίκος.

Στη Γερακώνα τέθηκαν θέματα καθημερινότητας (φωτισμού, θέσης ραντιστικού και Ιντερνέτ) και θέματα επαρχιακών οδών και κόμβων.

 Ο κος Λαπόρδας ανέφερε, ότι ανταποκρινόμενος σε αίτημα του Προέδρου της Γερακώνας κου Παυλίδη Κωνσταντίνου, που επίσης παρευρίσκετο στην συνάντηση, για τον φωτισμό της πλατείας και το Ιντερνέτ, έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες. Η αλλαγή της θέσης του ραντιστικού θα μελετηθεί από την Τεχνική υπηρεσία.

Για τα θέματα των επαρχιακών δρόμων δεσμεύτηκε ότι θα τα προωθήσει στην Περιφέρεια που είναι και η καθ΄ ύλη αρμόδια.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Κουλίνας  Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος αγροτικής ανάπτυξης κος Γεωργίτσαρος Γιώργος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κος Πασσαλίδης Παύλος.