Δελτίο Τύπου Δήμου Παιονίας - Συνάντηση δημάρχου Παιονίας με αντιπροσωπεία του Σωματείου Ταξί Κιλκίς

Σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του δημάρχου Παιονίας Αθανάσιου Λαπόρδα με τους εκπροσώπους του Σωματείου Ταξί Κιλκίς, με αφορμή τις προωθούμενες ρυθμίσεις του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους. 

Ο κ. Λαπόδρας άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς των εκπροσώπων των αυτοκινητιστών και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους στην περιοχή. Οι εκπρόσωποι του Σωματείου παρέδωσαν στον δήμαρχο Παιονίας ψήφισμα διαμαρτυρίας με τις θέσεις τους και τα αιτήματα τους. 

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Λαπόρδας δήλωσε: «Θεωρώ πως σε τόσο σοβαρά ζητήματα, όπως το θέμα της απελευθέρωσης των ταξί, οι ρυθμίσεις δεν πρέπει να είναι οριζόντιες αλλά να εξετάζουν τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν σε κάθε περιοχή. Ελπίζω πως όταν οι πολιτειακοί φορείς και οι εκπρόσωποι των ταξί καθίσουν γύρω από ένα τραπέζι και συζητήσουν θα βρεθεί μια λύση που θα ικανοποιεί όλες τις πλευρές και θα λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα αιτήματα των αυτοκινητιστών».