Δελτίο Τύπου Δήμου Παιονίας - Ο Παλαιστικός Σύλλογος του Ευρωπού στο δήμαρχο Παιονίας

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου πραγματοποίησε επίσκεψη, ο Μορφωτικός Παλαιστικός Σύλλογος «Ο Καραγιάννης» Ευρωπού, δια του προέδρου, του γενικού γραμματέα και των αθλητών του, με τον δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα, στο κτίριο του δημαρχείου, στο Πολύκαστρο. 

Ο κ. Λαπόρδας συνομίλησε με τους αθλητές, τον πρόεδρο κ. Γεώργιο Κικίρη καθώς και το γενικό γραμματέα του συλλόγου κ. Αναστάσιο Μπεαζίδη και τους έδωσε συγχαρητήρια για το δύσκολο αγώνα τους και τα μετάλλια που κατέκτησαν. 

Οι αθλητές του Παλαιστικού Συλλόγου αγωνίστηκαν στο διεθνές τουρνουά πάλης που πραγματοποιήθηκε στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας, προς τιμήν του Ολυμπιονίκη Σεραφείμ Μπαρζάκωφ, στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2011. Τίμησαν τα ελληνικά χρώματα κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια (Αβκοπασβίλης Γεώργιος, Κυριακίδης Παύλος) και 1 αργυρό (Τοπαλίδης Παναγιώτης) και πήραν το κύπελλο του καλύτερου συλλόγου και του καλύτερου τεχνίτη αθλητή. 

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Λαπόρδας τόνισε:

«Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε οι νίκες του Μορφωτικού Παλαιστικού Συλλόγου του Ευρωπού μας μαθαίνουν ότι τα αγαθά κόποις κτώνται. Καιρός να μάθουμε από τις προσπάθειες τους».