Δελτίο Τύπου Δήμου Παιονίας - Ο Δήμαρχος λύνει τα προβλήματα δεν τα αποφεύγει

Αγαπητέ κ. Διευθυντά,

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας σας, το οποίο δεν μου ζητήθηκε να σχολιάσω ως είθισται, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά στους πολίτες της Παιονίας ότι οι φήμες για την επιθυμία μου να κατέλθω στο βουλευτικό στίβο είναι ανυπόστατες. Δεν έχω καμία πρόθεση να θέσω υποψηφιότητα για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν πραγματοποιηθούν. Η θέση μου είναι στο τιμόνι του δήμου Παιονίας και εδώ θα παραμείνω. Ο δήμαρχος βρίσκεται στη θέση του για να λύνει τα προβλήματα και όχι για να τα αποφεύγει ή να λιποψυχεί.

Οι ανεπιβεβαίωτες φήμες που δημοσιεύτηκαν μόνο ως προσπάθεια να πληγεί η εμπιστοσύνη που δείχνει στο έργο μας ο λαός της Παιονίας, μπορούν να εκληφθούν. Έχω κατ’ επανάληψη δηλώσει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τη διοίκηση του δήμου Παιονίας ότι δεν είμαι επαγγελματίας της πολιτικής και δεν σκοπεύω να γίνω. Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι αποτέλεσμα της μεγάλης αγάπης που τρέφω για τούτο τον τόπο και τους ανθρώπους του και όχι βατήρας για τη μεταπήδηση μου στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Η Παιονία είναι μια περιοχή με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης και οι άνθρωποι της μοχθούν καθημερινά για να ανταπεξέλθουν με τα προβλήματα και τις ανάγκες που δημιουργεί η οικονομική κρίση που περνάμε. Πιστεύω σ’ αυτούς τους ανθρώπους και στον τόπο που ζω και μεγάλωσα και θεωρώ πως αν συνεργαστούμε όλοι μαζί, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός μπροστά μας. Αυτούς τους ανθρώπους που σήμερα μπορώ να τους κοιτώ καθαρά στα μάτια δεν πρόκειται να τους προδώσω για καμία θέση και κανένα αξίωμα. Στις εκλογές του Νοεμβρίου οι δημότες της Παιονίας έδωσαν μια αποστολή στον καθένα από εμάς που διεκδίκησε την ψήφο τους και τώρα περιμένουν να δουν ποιοι θα την τηρήσουν και ποιοι τους κορόιδεψαν. Προσωπικά, ξεκίνησα μία πορεία με συμπαραστάτες τον κόσμο της Παιονίας και έχω σκοπό να την ολοκληρώσω.