Ορκωμοσία νέου Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

 

Τελετή ορκωμοσίας νέου Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τελετή ορκωμοσίας νέου  Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Αυγούστου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Κέντρου Πολιτισμού και Πληροφόρησης Πολυκάστρου, η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας.
Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης – Αξιούπολης – Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα αναπόδραστα αδιέξοδα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, απότοκα της οικονομικής κρίσης ενώ σημείωσε ότι η κοινωνική αλληλεγγύη και η αγάπη προς το συνάνθρωπο οφείλουν ως παραδοσιακές αξίες να πρωταγωνιστήσουν και στις τοπικές υποθέσεις του Δήμου Παιονίας. Ο κ.κ. Δημήτριος συνεχάρη τη νέα Δημοτική Αρχή και ευχήθηκε φώτιση, δύναμη και αποτελεσματικότητα στο έργο που αναλαμβάνει.
Ακολούθως ο νέος Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης  ανέπτυξε τη φιλοσοφία της νέας Δημοτικής Αρχής υπογραμμίζοντας ότι θεμέλιά της είναι η συναίνεση, η ενότητα και η συνεργασία όλων για το καλό και το συμφέρον του τόπου και των πολιτών του Δήμου Παιονίας. Ο νέος Δήμαρχος Παιονίας έτεινε χείρα συνεργασίας προς όλους τους αντιπολιτευόμενους συνδυασμούς ζητώντας τους ουσιαστικά να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να αγωνιστούν για τη θετική προοπτική του Δήμου Παιονίας ενώ τόνισε ιδιαίτερα ότι θα είναι Δήμαρχος όλων των Παιόνων.

 

 
 
 
 

Παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας ήταν ο βουλευτής ν. Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς, ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο  νέος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης και Δέλτα ν. Θεσσαλονίκης Μίμης Φωτόπουλος, εκπρόσωποι της 71ης ταξιαρχίας και 33η ταξιαρχίας Πολυκάστρου, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Θέμης Ανθρακίδης, ο απερχόμενος Δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας, οι επανεκλεγέντες Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και Παύλος Θωμαίδης, οι πρώην Βουλευτές του Νομού Θόδωρος Πασσαλίδης και Γιώργος Φραγγίδης, οι πρώην Δήμαρχοι Γουμένισσας Στέλιος Παπαπαναγιώτου, Ευρωπού Γεώργιος Γίτσος και Ευθύμιος Κουρτζανίδης, Πολυκάστρου Γεώργιος Δαμιανίδης , Δημήτρης Τατσίδης και Δημήτρης Σμυδάκης, πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Παρακάτω παρατίθεται η ομιλία του νέου Δημάρχου Παιονίας, κου Χρήστου Γκουντενούδη.