Δελτίο Τύπου Δήμου Παιονίας - «Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στηρίζουν την οικονομία του τόπου μας»

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

«Σε μια απαιτητική εποχή δυσκολιών και προκλήσεων που διανύουμε σήμερα, το υγιές επιχειρείν, ο ιδιωτικός τομέας, οι μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν το ουσιαστικό στήριγμα της πραγματικής οικονομίας του τόπου μας». Μ’ αυτά τα λόγια ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας χαιρέτισε την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Κιλκίς, χθες 6 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βασίλη Σεργιαννίδη».

Ο κ. Λαπόρδας δήλωσε ικανοποιημένος για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Κιλκίς και τη στήριξη που παρέχει στους νέους επιχειρηματίες και σημείωσε ότι ο δήμος Παιονίας θα στηρίξει το υγιές επιχειρείν και τις τοπικές επιχειρήσεις. «Η ανάπτυξη της Παιονίας είναι για εμάς μονόδρομος καθώς μόνο έτσι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα και να κρατήσουμε τους νέους μας στον τόπο τους», τόνισε ο κ. Λαπόρδας. 

Το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας κέρδισε ο δήμαρχος Κιλκίς, Ευάγγελος Μπαλάσκας και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των επιχειρηματικών βραβείων για το 2010 σε πέντε τοπικές επιχειρήσεις. 

Ο κ. Λαπόρδας απένειμε βραβείο στον Διευθυντή Γραφείων Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής Αναστάσιο Σωτηριάδη, ενώ βραβεύτηκαν και οι: Σταύρος Κωνσταντινίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ζυμαρικών ΓΙΟΥΡΙΜΑΚ Α.Ε., Δημήτριος Στρατάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας έτοιμων προϊόντων διατροφής ΓΙΟΥΝΙΣΜΑΚ Α.Ε., Ιωάννης Παρπάρας, Διευθύνων Σύμβουλος της κονσερβοποιίας ΠΑΡΠΑΡΑΣ ΑΕ και Νικόλαος Τσεκλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κατασκευής ψυγείων – καταψυκτών ΚΡΥΣΤΑΛ Α.Ε.