Δελτίο Τύπου Δήμου Παιονίας-Ευχές και κάλαντα για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά

 

Στα πλαίσια της εορταστικής ατμόσφαιρας των ημερών και παρ’ ότι δεν λειτουργούσαν οι υπηρεσίες του Δήμου, παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς τα κάλαντα έψαλαν χορωδίες, παιδάκια και σύλλογοι του Δήμου στο Δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα.
 
Μεταξύ όλων των άλλων η φιλαρμονική του Δήμου, ο Σύλλογος Ποντίων Αξιούπολης, ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου & Περιχώρων ΄΄Οι Ακρίτες΄΄, ο Σύλλογος ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'' έψαλαν τα κάλαντα στο Δήμαρχο με ανταλλαγή ευχών για Υγεία, Πρόοδο και συνέχιση της καλής συνεργασίας και το νέο έτος.


 
Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, μετά την τέλεση της δοξολογίας στον Ι. Ν. Αγ. Τριάδος Πολυκάστρου, ο Δήμαρχος Παιονίας δέχτηκε ευχές στο γραφείο του στο δημοτικό κατάστημα Πολυκάστρου.Το Δήμαρχο επισκέφθηκαν, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος, ο Ταξίαρχος 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας κ. Φώτιος Ζυμπερδίκας, καθώς Αντιδήμαρχοι, αρκετά μέλη του δημοτικού συμβουλίου και δημότες της Παιονίας.

Ο Δήμαρχος, από την πλευρά του, ευχήθηκε το 2012 να είναι πιο ευοίωνο από το χρόνο που μας αποχαιρετά, και δήλωσε ότι «και το νέο χρόνο με ενότητα, και χωρίς μεμψιμοιρίες, με πολλή δουλειά και νοικοκυριό, όλοι μαζί θα προσπεράσουμε τις όποιες αντιξοότητες και θα τα καταφέρουμε».