Κάλαντα και Πρωτοχρονιά στο Δημαρχείο Παιονίας

Τα πατροπαράδοτα κάλαντα είχαν την τιμητική τους την τελευταία ημέρα του 2015 στο Δημαρχείο Παιονίας. Αντιπροσωπεία του Στρατού της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας έψαλλαν τα κάλαντα στους αιρετούς και εργαζομένους του Δήμου ενώ λίγο αργότερα η Φιλαρμονική και ο Σύλλογος Ποντίων έντυσαν με παραδοσιακούς ήχους τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Όπως κάθε πρώτη μέρα του έτους, έτσι και φέτος, ο Δήμαρχος Παιονίας, κος Γκουντενούδης, υπόδέχτηκε εκπροσώπους της Εκκλησίας, θεσμικούς φορείς και δημότες για τις καθιερωμένες πρωτοχρονιάτικες ευχές.

Φέτος στο Δημαρχείο βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, κ.κ. Δημήτριος, ο Πανοσιολογιώτατος, πάτερ Δωρόθεος, ο Ταξιάρχος Κεβεντζίδης, Διοικητής της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κος Παπαδόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κοι Ευθυμιάδης και Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, κος Δεβετζόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κος Φράγκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χίου, κος Καμπούρης Στυλιανός καθώς και το μέλος του ΔΣ της ΓΕΣΕΒΕ, κος Τσανασίδης.