Κάλαντα από φορείς, συλλόγους και παιδιά στο Δημαρχείο Παιονίας

Μέσα στο εορταστικό κλίμα των ημερών και όπως επιτάσσει το έθιμο, την παραμονή Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων, Ο Δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, δέχθηκε στο Γραφείο του εκπροσώπους από την 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία, από το Σύλλογο Μικρασιατών, την Τοπική Οργάνωση Κ.Κ.Ε., τη Φιλαρμονική του Δήμου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας «ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ», τον Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ», οι οποίοι έψαλλαν τα κάλαντα και αντάλλαξαν ευχές με το Δήμαρχο και εκπροσώπους της δημοτικής αρχής.

Το Δημαρχείο Παιονίας αυτές τις Άγιες Ημέρες, κατακλύστηκε από παιδικές φωνές και παραδοσιακές μελωδίες, καθώς παιδιά κάθε ηλικίας πλημμύρισαν το δημοτικό κατάστημα και έψαλλαν τα κάλαντα στον κ. Γκουντενούδη, σε αιρετούς και το προσωπικό του Δήμου.

Εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, ο Δήμαρχος Παιονίας προέτρεψε τους εκπροσώπους συλλόγων και τα παιδιά να κοιτούν το μέλλον με αισιοδοξία και να χαμογελούν, ευχόμενος το 2015 να γεμίσει τις ζωές όλων με νέες προσδοκίες και οι πίκρες να μείνουν ως απλή ανάμνηση πίσω στη χρονιά που φεύγει.