Επίσκεψη αν. Υπουργού Υγείας στις Δομές Υγείας του Ν. Κιλκίς

Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Λεωνίδα Γρηγοράκου στις δομές υγείας του Νομού μας, το Νοσοκομείο Κιλκίς, το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου και το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Γουμένισσας.

Ο κ. Γρηγοράκος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο λειτουργίας του Νοσοκομείου Κιλκίς, σημειώνοντας ιδιαίτερα ότι την Ορθοπεδική Κλινική του εξακολουθεί να την αγαπά ο κόσμος του Κιλκίς, της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Όσον αφορά το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου ο αν. Υπουργός δήλωσε πως μόνο βελτιώσεις θα πρέπει να αναμένονται, χωρίς ωστόσο ν' αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Η επίσκεψη του Υπουργού ολοκληρώθηκε στη Γουμένισσα. Στην ομιλία του στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Γουμένισσας ενώπιον του δημάρχου Παιονίας κ. Γκουντενούδη, του πρ. βουλευτή Ν. Κιλκίς κ Φραγγίδη, του διοικητή Νοσοκ. Κιλκίς κ. Ανθρακίδη, του αναπληρωτή διοικητή 4ης ΥΠΕ κ. Παπαδόπουλου Π., του αντιδημάρχου Υγείας κ. Αλίρη, δημοτικών συμβούλων, ιατρών και εργαζομένων του Νοσοκομείου, διαβεβαίωσε και δεσμεύθηκε πως η δομή υγείας της Παιονίας θα παραμείνει ως έχει και μάλιστα θα ενισχυθεί.

Πιο συγκεκριμένα, όντας ενημερωμένος για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο, τόνισε τη σημασία του για την ακριτική περιοχή της Παιονίας και διεμήνυσε πως από την πλευρά του Υπουργείου θα δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την κάλυψη των θέσεων παιδιάτρου και αναισθησιολόγου, ειδικότητες που είναι μείζονος σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος.

 Τέλος οι κ. Γρηγοράκος και Παπαδόπουλος επισκέφτηκαν τη Μητρόπολη Γουμενισσής ,Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, όπου συζήτησαν για τα θέματα υγείας στο νομό μας με τον μητροπολίτη κ.κ. Δημήτριο, ο οποίος ζήτησε επίσης να μην υποβαθμιστούν τα νοσοκομεία μας και τόνισε την ανάγκη λειτουργίας του Νοσοκομείου Γουμένισσας για την περιοχή μας όπως και τη λειτουργία του Κ.Υ Πολυκάστρου.