Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟ

Στα πλαίσια  των ενημερωτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Παιονίας, στους οικισμούς του Δήμου, το απόγευμα της Πέμπτης 4/10/2012 πραγματοποιήθηκε, «Λαϊκή Συνέλευση» στον Άσπρο στην αίθουσα εκδηλώσεων του χωριού.

Μετά από μια σύντομη ενημέρωση που έκανε ο Δήμαρχος για την τρέχουσα κατάσταση του Δήμου και τους άμεσους στόχους της διοίκησης, τον λόγο πήραν οι κάτοικοι με πρώτο τον πρόεδρο, κο Δρακούλη Δούκα.

Τα κυριότερα θέματα που τέθηκαν ήταν αυτά του πόσιμου νερού και της συγκοινωνίας.

Ο κος Λαπόρδας έδωσε διαβεβαιώσεις για την ποιότητα του νερού, καθότι έχουν γίνει αναλύσεις στο χημείο της ΔΕΥΑΠ καθώς και στο ΑΠΘ ,και δεσμεύτηκε για την ετοιμότητα της τρίτης γεώτρησης την χρονική περίοδο που θα είναι απαραίτητη.

Για το θέμα της συγκοινωνίας επεσήμανε ότι, επειδή το ΚΤΕΛ είναι Ανώνυμη ιδιωτική εταιρία, δεν έχει ο Δήμος δυνατότητα παρέμβασης. Παρά ταύτα ο Δήμαρχος  κάνει προσπάθειες επίλυσης του προβλήματος, ώστε να υπάρξουν δρομολόγια των λεωφορείων που να περνάνε μέσα από τον Άσπρο και το Αξιοχώρι.

Ακολούθησε συζήτηση σε πολύ φιλικό κλίμα για θέματα καθημερινότητας όπου απαντήθηκαν τα ερωτήματα των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: 

«Χωρίς να κόβουμε από πραγματικές ανάγκες, εξοικονομούμε χρήματα, δεν κάνουμε παράλογες και αλόγιστες σπατάλες και προχωράμε στον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας».