Εκδηλώσεις στο Δήμο Παιονίας - Γιορτή Κάστανου στη Γρίβα

Ο Δήμαρχος Παιονίας το Σάββατο 25 Οκτωβρίου παραβρέθηκε στο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πολυπέτρου για το Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό, Αρτοκλασία, Περιφορά Ιερής Εικόνας Αγίου Δημητρίου. Στον πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος.

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Παιονίας  έδωσε το παρόν στην 18η γιορτή "Κάστανο, Κρασί, Τυρί" στη Γρίβα. Το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου όπως επίσης και ο Βουλευτής Ν.Δ. Γιώργος Γεωργαντάς, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης, ο πρώην βουλευτής Θεόδωρος Πασσαλίδης και ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης. Πλήθος επισκεπτών ήρθαν και φέτος στην μεγάλη αυτή γιορτή.

Ο κ. Γκουντενούδης απένειμε βραβείο στη συνέχεια της γιορτής ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να κρατηθεί η διοργάνωση αυτή αφού ως  σκοπό έχει τη προώθηση των προϊόντων προβάλλοντας την βιολογική τους προέλευση και την παραδοσιακή κουλτούρα της Περιοχής.

Το απόγευμα της Κυριακής ολοκληρώθηκε το 4ο Συναπάντημα Ποντιακών Σωματείων Κιλκίς. Ο Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης παρευρέθη στη διοργάνωση αυτή και τόνισε  πως παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε τα ποντιακά σωματεία του νομού Κιλκίς, δεν παραμελούν την παράδοση και τιμούν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα. Στόχος όλων  μας , συνέχισε, θα πρέπει να είναι η ανάδειξη και διατήρηση των εθίμων των προγόνων μας.