Δελτίο τύπου: "«Εβίνα Μάλτση» ονοματίστηκε το Κλειστό Γυμναστήριο Γουμένισσας"

Σε κλίμα έντονων συναισθημάτων συγκίνησης,  χαράς και υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε η τελετή ονοματοδοσίας του Κλειστού Γυμναστηρίου Γουμένισσας σε «Εβίνα Μάλτση», το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το δήμο Παιονίας σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου μας και με τη στήριξη των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας εφαρμόζοντας την υπ’ αριθμ. 107 της 25ης  Μαϊου του έτους 2017 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, η οποία ελήφθη έπειτα από πρόταση του Συμβουλίου Κοινότητας Γουμένισσας με την υπ’ αριθμ. 32 έτους 2016 απόφαση τους με θέμα: ονομασία του Κλειστού Γυμναστηρίου Γουμένισσας σε ‘’Εβίνα Μάλτση ’’ (μετά το πέρας της αθλητικής της καριέρας).

Την τελετή χαιρέτισαν ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημήτριος, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς και η τιμώμενη αθλήτρια Εβίνα Μάλτση.

Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής «Eβίνα Μάλτση» από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και το δήμαρχο Παιονίας.

Η τελετή ολοκληρώθηκε με φιλικό αγώνα μεταξύ Βετεράνων  Καλαθοσφαιρστών  Εθνικής Ελλάδος και  των Βετεράνων ΑΟΚ Γουμένισσας.

Την  τελετή ονοματοδοσίας τίμησαν η οικογένεια της Εβίνας Μάλτση, αντιδήμαρχοι, ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην δήμαρχος Παιονίας, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Γουμένισσας, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας και Στρατού, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, κάτοικοι του δήμου, φίλοι, αθλητές και επισκέπτες.