Δελτίο τύπου: "Θεοφάνεια στην Παιονία"

Με  λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάσθηκαν την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου τα Θεοφάνεια στο Δήμο Παιονίας, τηρώντας τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή του ιού covid-19.

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συμμετείχε στην θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου της Γουμένισσας  στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γ.Α.Π. κ. Δημήτριος και στην συνέχεια στον αγιασμό των υδάτων στην κεντρική κρήνη πλατείας Θ. Ζελέγκου στην Γουμένισσα.

Επιπλέον, ο δήμαρχος συμμετείχε και στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού που  ακολούθησε στη γέφυρα του ποταμού Αξιού, που συνδέει την Αξιούπολη με το Πολύκαστρο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ. Δημητρίου, όπου παραβρέθηκαν επίσης, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, ο Βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης, ο Διοικητής της 33ης ΜΚ ΤΑΞ, ο Διοικητής της Π.Υ. Γουμένισσας,  αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων, τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων,  καθώς και πλήθος κατοίκων του Δήμου μας.

Χρόνια Πολλά, Καλή Φώτιση!

Φωτογραφίες