Δελτίο τύπου: "Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας, κου. Αλέξανδρου Θάνου, στο Δήμο Παιονίας"

1-(9).jpgΤην Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου επισκέφθηκε το δήμο Παιονίας  ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος, προσκεκλημένος του δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, προκειμένου να συζητήσουν την από κοινού δράση για την  ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού  στο δήμο.

Στην συνάντηση συμφώνησαν ότι η ανάδειξη του φυσιολατρικού, οινικού, ιστορικού και  θρησκευτικού τουρισμού στην περιοχή θα προκύψει έπειτα από συνέργειες του δήμου με τις αρμόδιες υπηρεσίες, το τοπικό επιχειρείν και τους δημότες, με αρωγό  και την Π.Κ.Μ.

2-(7).jpg"Είμαστε εδώ δίπλα σας, σε κάθε σας βήμα, προκειμένου να σας στηρίξουμε για την ανάδειξη του πανέμορφου δήμου σας" υπογράμμισε ο κ. Θάνος  ο οποίος  ξεναγήθηκε από τον επικεφαλής της ομάδας τουριστικής προβολής του δήμου Χρήστο Δραγανίδη και τους συνεργάτες τουρισμού  ενδεικτικά σε τρία σημεία του δήμου, στον Ιερό Ναό Άξιον Εστί και στο μουσείο φυσικής ιστορίας Αξιούπολης καθώς και στους καταρράκτες του Σκρα και στη Γαλάζια λίμνη  προκειμένου να σχηματίσει άποψη για τις εναλλακτικές δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης του δήμου.  Στα μέσα Οκτωβρίου ο κ. Θάνος θα επισκεφθεί τη Γουμένισσα με σκοπό την ανάδειξη του οινικού τουρισμού συνοδεύοντας εξειδικευμένους στον κλάδο αυτό δημοσιογράφους. 

Προσκεκλημένος του δήμου ήταν επίσης και ο γνωστός δημοσιογράφος Σάκης Παπαδόπουλος ιδιοκτήτης της τουριστικής ιστοσελίδας "Όμορφα Ταξίδια"  ο οποίος, από κοινού με τον κ. Θάνο  ξεναγήθηκε στην περιοχή με σκοπό την προβολή της.

3-(6).jpgΟ δήμος  κατασκεύασε πρόσφατα την τουριστική ιστοσελίδα visitpaionia.gr την οποία και εμπλουτίζει διαρκώς με σκοπό ο επισκέπτης να αντλεί πληροφορίες για το τουριστικό απόθεμα της περιοχής και η ιστοσελίδα πρόκειται να συνδεθεί και με  τα social media της ΠΚΜ.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη οργανώθηκε από τον δήμο Παιονίας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τουρισμού η οποία τιμήθηκε στις  27 Σεπτεμβρίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.jpg