Ευχαριστήριο Δημάρχου Παιονίας για την εκδήλωση «ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ» 2019

Ως Δημοτική Αρχή Παιονίας νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά από την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης «ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ» 2019 και ευχαριστούμε όσους συνετέλεσαν στην υλοποίηση της.
Όλοι όσοι τιμήθηκαν και φέτος όπως κάθε χρονιά, αξιολογήθηκαν με κριτήριο την ανιδιοτελή τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, την αξιοσύνη τους και κυρίως τον εθελοντισμό.
Το υλικό που συνέλεξαν οι συνεργάτες μας από τους συλλόγους κυρίως, ήταν ευρύτατο και συνεπώς δεν μπορούσε να παρουσιασθεί όλο σε ένα οπτικοακουστικό υλικό διάρκειας μόλις δύο λεπτών, λόγω περιορισμού της διάρκειας της εκδήλωσης.
Η δράση όμως και η προσφορά των συλλογικών φορέων και συλλόγων της περιοχής μας είναι παντού γνωστή και η βράβευση τους ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να πράξει ο Δήμος μας.
Η φετινή εκδήλωση «ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ» 2019 του Δήμου Παιονίας ήταν ξεχωριστή καθώς είχε ως κύριο πρόταγμα τον εθελοντισμό.
Στους σύγχρονους δύσκολους καιρούς που διαβιούμε, οφείλουμε ως θεσμικά όργανα να αναδεικνύουμε πρωτοβουλίες από την κοινωνία των πολιτών που προτάσσουν την ανιδιοτέλεια και την προσφορά στην τοπική κοινωνία εν προκειμένω μέσω της διαφύλαξης της λαογραφικής και ιστορικής μας συνέχειας και της ανάδειξης του πολιτιστικού αποθέματος.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Σύλλογο Γυναικών Γρίβας για την τόσο μαζική του παρουσία στην εκδήλωση «ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ» 2019.
Το παράδειγμα των γυναικών της Γρίβας καταδεικνύει ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε όχι μόνο την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά να δώσουμε ελπίδα για τους νέους μας.