Δελτίο Τύπου: "Ευχαριστήρια επιστολή προς τον πρόεδρο Δημοκρατίας"

Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε,

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την συμμετοχή σας στις εκδηλώσεις μνήμης για την 100η επέτειο από την Μάχη του Σκρα.

Η παρουσία σας εδώ περιποιεί ιδιαίτερη τιμή για το Λαό της Παιονίας και της Μακεδονίας, σε μια τόσο σημαντική ημέρα για την Πατρίδα μας αλλά και σε μια τόσο εξαιρετική περίσταση για τα Εθνικά μας θέματα.

Ο μεστός και πατριωτικός σας λόγος μας ενέπνευσε και μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε με ζέση να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια μας έναντι εκείνων που τα επιβουλεύονται αλλά και να διεκδικούμε με περισσότερη ελπίδα την προσοχή που τόσο χρειάζεται η ακριτική μας περιοχή από την πολιτεία.

Η δημόσια υποστήριξη που παρείχατε στα αιτήματα του Δήμου μας όσον αφορά την αναγκαιότητα άμεσης αποκατάστασης της ΠΑΘΕ όσο και το γεγονός ότι η πολιτεία θα πρέπει να στηρίξει τον Δήμο Παιονίας, καθώς υπέστη υπέρμετρα βάρη από τη διαχείριση του προσφυγικού στην περιοχή, μας κάνει να αισιοδοξούμε ότι επιτέλους θα έχουμε αίσια κατάληξη.

Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε,

Έμπλεοι ευγνωμοσύνης για την ευαρέσκεια που εκφράσατε δημοσίως για την επίσκεψη σας στον τόπο μας, σας ζητούμε να μας επισκεφθείτε εκ νέου και του χρόνου, ώστε να παραστείτε την 23η Οκτωβρίου 2019 στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Παιονίας, στην ιστορική έδρα του Δήμου μας, τη Γουμένισσα.

Η εορτή της 23ης Οκτωβρίου καθιερώθηκε επίσημα για πρώτη φορά ως δημόσια εορτή τοπικής σημασίας και συνεπώς ως ημέρα αργίας για το Δήμο Παιονίας με το ΠΔ 156 (ΦΕΚ 206/29-12-17) το οποίο και εκδώσατε εσείς.

Με τιμή,

Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας