Δελτίο Τύπου Δήμου Παιονίας - «Η Παιονία θα βρίσκεται δίπλα σας»

Την αμέριστη συμπαράσταση του εξέφρασε ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόρδας κατά την επίσκεψη του στο ηλικιωμένο ζευγάρι που είδε το σπίτι του να τυλίγεται στις φλόγες, στο χωριό Χαμηλό. Ο δήμαρχος εξέφρασε τη λύπη του για το ατυχές συμβάν και σημείωσε πως ο δήμος θα βρίσκεται δίπλα τους για ό,τι χρειαστούν. «Η δουλειά μας είναι να εξυπηρετούμε τον πολίτη, ειδικά όταν αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις που θα μπορούσαν να συμβούν στον καθένα από εμάς. Εύχομαι καλό κουράγιο και καλή δύναμη στους δύο δημότες μας», τόνισε ο κ. Λαπόρδας. 

Από την πρώτη στιγμή ο αντιδήμαρχος Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Υγείας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, βρέθηκε στο σημείο που ξέσπασε η πυρκαγιά, ενώ άμεσα οι υπηρεσίες του δήμου συγκέντρωσαν τα μπάζα και άχρηστα υλικά από την καμένη κατοικία. 

Επιπλέον το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Παιονίας αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους άτυχους δημότες και με έξοδα του δήμου θα αγοραστεί οικοσκευή αξίας 1.000 ευρώ. «Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία δεν χάνουμε την ανθρωπιά μας. Το τελευταίο διάστημα εξοικονομήσαμε χρήματα και αρνηθήκαμε σπάταλες επιχορηγήσεις και πολλοί μας κατηγόρησαν γι’ αυτό και μας κούνησαν το δάχτυλο θυμίζοντας μας τις επόμενες εκλογές. Εμείς όμως προτιμούμε να κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς φανφάρες και μεγαλοστομίες. Σκοπός και προεκλογική μας δέσμευση είναι η εξυπηρέτηση του δημότη και η ανάπτυξη της Παιονίας», σημείωσε ο κ. Λαπόρδας.