Δελτίο Τύπου Δήμου Παιονίας - Συνάντηση δημάρχου Παιονίας με τον ΓΓ ΑΔΜ-Θ Θύμιο Σώκο

Με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης Θύμιο Σώκο συναντήθηκε ο δήμαρχος Παιονίας Αθανάσιος Λαπόδρας και οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων – Ανάπτυξης – Πολεοδομίας Δημήτρης Κουλίνας, Καθαριότητας – Ηλεκτροφωτισμού – Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Καραθόδωρος , Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού – Νεολαίας και Εθελοντισμού Αναστάσιος Δερβεντλής και Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών – Διαφάνειας – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης –Τέλεσης Πολιτικών Γάμων Κωνσταντίνος Σιωνίδης.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Σώκο για τη στρατηγική ανάπτυξης που θα ακολουθήσει ο δήμος Παιονίας και για έργα υποδομών και καθημερινότητας των πολιτών που σκοπεύει να εντάξει ο δήμος στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2007 – 2013. 
Στη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η πρόοδος της διαδικασίας αποκατάστασης των τεσσάρων ΧΑΔΑ της Παιονίας (Πολυκάστρου, Αξιούπολης, Γουμένισσας, Ευρωπού), η δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Αξιούπολη και έργα υποδομών, όπως η επέκταση αποχετευτικών δικτύων και η εγκατάσταση μονάδων επεξεργασίας λυμάτων σε οικισμούς της Παιονίας.
Ο κ. Λαπόρδας εξέφρασε την ικανοποίηση του από τη συνάντηση με τον κ. Σώκο και την πεποίθηση του ότι ο δήμος θα έχει μια γόνιμη συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης.

Μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Παιονίας συνόδευσε τον κ. Σώκο στη Μητρόπολη Γουμένισσας, Αξιούπολης, Πολυκάστρου όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Μητροπολίτη κκ Δημήτριο για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.