Δημαιρεσίες στο Δήμο Παιονίας

Στις κάλπες προσήλθαν την πρώτη Κυριακή του χρόνου στις 6-1-2013, ημέρα των Θεοφανείων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παιονίας , προκειμένου να εκλέξουν το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής των οποίων η θητεία θα λήξει στις 31-8-2014 όπως προβλέπει ο «Καλλικράτης».

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγει ο κ. Τσιμερίκας Χρήστος, Αντιπρόεδρος ο κ. Καπουτζής Νικόλαος και Γραμματέας η κα. Κούπανη Αικατερίνη.

Στην Οικονομική Επιτροπή εκλέχθηκαν τακτικά μέλη οι κκ:

Γεωργίτσαρος Γεώργιος, Δερβεντλής Αναστάσιος, Καραβαλάκης Νικόλαος, Σιωνίδης Κων/νος, Τόδας Ιωάννης, Αδαμόπουλος Ιωάννης, Ιωαννίδης Γεώργιος και Δραγανίδης Χρήστος και αναπληρωματικά οι κκ Κουλίνας Δημήτριος, Συμεωνίδης Ιωάννης, Τουλκερίδης Ιγνάτιος, Σκαντζούρης Λάμπρος και η κα Λιάρτση Αθανασία.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν τακτικά μέλη οι κκ Αριζάνης Ηλίας, Κουλίνας Δημήτριος, Ίγγιλις Ιωάννης οι κες Λιακοπούλου Έλενα, Παλάνη Μαρία οι κκ Αδαμόπουλος Ιωάννης, Ουρτζάνης Ιωάννης και Πασιατάς Νικόλαος. Αναπληρωματικά οι κκ Καραθόδωρος Χρήστος, Γεωργίτσαρος Γεώργιος, Τουλκερίδης Ιγνάτιος, Δραγανίδης Χρήστος και η κα Λιάρτση Αθανασία.

Ο δήμαρχος Παιονίας κ. Αθανάσιος Λαπόρδας αφού συνεχάρη τους νεοεκλεγέντες, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.